Αθήνα, 9/6/2005
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Στην τηλεφωνική μας γραμμή έχουμε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Γιώργο Βουλγαράκη. Κύριε Υπουργέ καλή σας μέρα.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Καλημέρα κ. Παπαπαναγιώτου.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τελειώσανε τα πανηγύρια ή ακόμα συνεχίζονται;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Σε ποια πανηγύρια αναφέρεστε;
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Χθες στη Βουλή. Ευτυχείς σας είδαμε όλους.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κοιτάξτε, ήταν μία αναποτελεσματική ενέργεια του κ. Παπανδρέου, η οποία σχολιάστηκε απ´ όλους και πιστεύω ότι αυτή θα παράξει τις συνέπειες τις οποίες θα μπορούσε να παράξει μια τέτοιου είδους στρατηγική.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Πολλοί λένε ότι ως κυβέρνηση παίρνετε μια βαθιά ανάσα σε μια δύσκολη στιγμή.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κοιτάξτε κ. Παπαπαναγιώτου, είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ΝΔ είναι στην κρισιμότερη φάση της εφαρμογής του προγράμματός της. Ξεδιπλώνει ένα πρόγραμμα, για το οποίο άλλωστε είχε ψηφιστεί και πολύ καλά κάνει. Αυτή φυσικά η διαδικασία δεν είναι εύκολη.
Πλην όμως έχει την υποστήριξη εκ μέρους του ελληνικού λαού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σημερινή δημοσκόπηση της VPRC περιγράφεται πάρα πολύ ανάγλυφα ο βαθμός στον οποίο ο κόσμος συμμερίζεται πλέον πρωτοβουλίες που μπορούν να αναδιατάξουν αυτό το «έλος» στο οποίο είχαμε συνηθίσει να ζούμε τόσα χρόνια στην Ελλάδα.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θέλω να σας ρωτήσω το εξής κ. Βουλγαράκη. Με δεδομένο ότι κατά πάσα βεβαιότητα την Κυριακή θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση, αυτό είναι αναμενόμενο και προφανές, αυτή η ψήφος εμπιστοσύνης τη δεδομένη στιγμή, θα θεωρηθεί απ? την πλευρά σας ως πράσινο φως για τις μεταρρυθμίσεις, οι οποίες μετ´ εμποδίων και με δυσκολίες απ´ ότι φάνηκε στο αρχικό στάδιο, προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κύριε Παπαπαναγιώτου συγνώμη, καταρχήν η ΝΔ ψηφίστηκε για να εφαρμόσει αυτά τα οποία κάνει σήμερα. Δηλαδή νομίζω ότι ο κόσμος…
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Μισό λεπτό. Εάν ψηφίστηκε για να εφαρμόσει αυτά τα οποία επιχειρεί σήμερα, το 15μηνο που πέρασε γιατί πέρασε έτσι;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Θα σας το πω. Αυτή είναι μία καλή ερώτηση, θα σας την απαντήσω. Όμως να συγκεντρωθούμε τώρα στο κομμάτι το σημερινό που έχει ιδιαίτερη σημασία στην ερώτησή σας.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Απλώς μη το ξεχάσουμε και το άλλο.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Καθόλου.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Ωραία.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Όλους αυτούς τους 15 μήνες, για να απαντήσω συνολικά στις δύο ερωτήσεις, με εξαίρεση το 7μηνο των Ολυμπιακών Αγώνων που εκ των πραγμάτων ήμασταν συγκεντρωμένοι σ´ αυτό το μεγάλο εθνικό εγχείρημα, κάναμε μια πολύ μεγάλη προετοιμασία, για να αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε πτυχές του προγράμματός μας. Η διαδικασία αυτή ήταν απαραίτητη και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τα επόμενα μέτρα, τα οποία εμείς στη συνέχεια θέλουμε με ολοκληρωμένο σχέδιο να εφαρμόσουμε.
Ας πούμε, ο διάλογος για το ασφαλιστικό των τραπεζών, του οποίου προηγήθηκαν 7 μήνες συζητήσεων. Ή το θέμα του ΟΤΕ. Είναι γνωστό ότι προηγήθηκε διάλογος ανάμεσα στα συνδικάτα, στη διοίκηση του ΟΤΕ, στην κυβέρνηση, για να υπάρξει μία ευτυχής έκβαση. Τέλος, το θέμα το οποίο σχετίζεται με την αξιολόγηση των Πανεπιστημίων.
Γνωρίζετε ότι έχει ξεκινήσει απ? το καλοκαίρι ένας διάλογος ο οποίος συνεχίζεται. Εν πάσει περιπτώσει θέλω να σας πω κ. Παπαπαναγιώτου ότι όλα τα μεγάλα εγχειρήματα έχουν έναν απαραίτητο χρόνο κυοφορίας, ο οποίος απ´ άλλους εκλαμβάνεται ως απραξία, από άλλους εκλαμβάνεται ως χρόνος προετοιμασίας πραγματικής πράξης.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Και από άλλους εκλαμβάνεται κύριε Υπουργέ ότι η περίοδος της ήπιας προσαρμογής παρήλθε και τώρα μπαίνουμε στην περίοδο της σκληρής προσαρμογής.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Εγώ δεν είμαι απ´ αυτούς πάντως.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Σημασία έχει ο κόσμος τι αντιλαμβάνεται.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Θέλω να πω με λίγα λόγια, ότι αυτή τη στιγμή εμείς είμαστε στη φάση εφαρμογής του προγράμματός μας και αυτό ζητάει ο κόσμος απ? τη ΝΔ να κάνει. Γιατί γι αυτό τον λόγο ψηφίστηκε η ΝΔ. Αν ο κόσμος ήθελε να παραμείνουμε σε ένα καθεστώς όμοιο με το προηγούμενο, προφανώς δεν θα άλλαζε επιλογή. Θα συνέχιζε πολιτικά να στηρίζει το κόμμα εκείνο το οποίο οδήγησε τη χώρα στην κατάσταση αυτή, αρεστή σε κάποιους, μη αρεστή σε κάποιους άλλους.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Δηλαδή έχετε την αίσθηση ότι ο κόσμος θέλει μέτρα τα οποία εν δυνάμει ή στην πράξη στρέφονται εναντίον του; Το λέω με την έννοια των εργασιακών σχέσεων που είναι το επίμαχο θέμα. Υπάρχει το ασφαλιστικό που πολύ σωστά είπατε, το οποίο είναι μεγαλύτερο και ευρύτερο και διαρκέστερο θέμα.
Υπάρχει και το αμεσότερο το οποίο αφορά τις εργασιακές σχέσεις.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κύριε Παπαπαναγιώτου, κανένας άνθρωπος στον κόσμο, να το πω διαφορετικά, δεν επιθυμεί μέτρα που να στρέφονται εναντίον του. Έχει όμως πειστεί ο κόσμος ότι αυτά που κάνει η κυβέρνηση δεν είναι εναντίον του. Καταρχήν, όσον αφορά το θέμα του ΟΤΕ υπήρξε μία ριζοσπαστική λύση η οποία μάλιστα δεν θίγει δικαιώματα εργαζομένων, συνεπώς δεν στρέφεται εναντίον κανενός.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θίγει όμως αυτούς που θα πληρώσουν την παχυλή πριμοδότηση όσων θα αποχωρήσουν.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κύριε Παπαπαναγιώτου αν συνυπολογίσει κανείς τα αναμενόμενα οφέλη νομίζω ότι δε θίγει τίποτα.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τα οποία οφέλη θα είναι για την επιχείρηση και όχι γι αυτούς που θα πληρώσουν για το μπόνους.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Όχι μόνο κ. Παπαπαναγιώτου. Θα είναι για την ελληνική οικονομία στο σύνολό της, διότι θα ανοίξει την αγορά, θα δώσει τη δυνατότητα να λειτουργήσει η οικονομία καλύτερα, θα δώσει τη δυνατότητα στην ελληνική οικονομική ζωή να κινηθεί σε διαφορετικούς ρυθμούς.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: «Όπερ έδει δείξει» είναι αυτό.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Προφανώς. Ακούστε κάτι. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση εντάσσεται μέσα σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο. Δεν προχωρά στην τύχη. Αλλά βέβαια εδώ να ανακύπτει ένα άλλο θέμα, στο οποίο οφείλει η αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει.
Το ΠΑΣΟΚ έχει ένα αλληλοαναιρούμενο και αυτοακυρωτικό λόγο. Δηλαδή απ´ τη μια μιλάει για αλλαγές, απ´ την άλλη όταν επιχειρηθούν να γίνουν κάποιες αλλαγές, τις αμφισβητεί για διάφορους λόγους.
Τι έπρεπε να γίνει στον ΟΤΕ για να παραμείνει ανταγωνιστικός στην απελευθερωμένη αγορά τηλεπικοινωνιών; Δεν έχει απαντήσει η αντιπολίτευση. Πως θα έπρεπε να λυθεί το ασφαλιστικό για να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα; Διότι εδώ μιλάμε ότι είμαστε μπροστά στην κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.
Πως θα έπρεπε να γίνουν πιο ελαστικές οι εργασιακές σχέσεις, ώστε ο τουρισμός, η βιομηχανία, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά. Αυτά είναι πρακτικά ερωτήματα. Δεν θέλουν φιλοσοφίες εδώ πέρα. Απ´ την άλλη μεριά, πως θα αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, ώστε να αποτραπεί η επιβολή νέων φόρων και η χώρα να βγει απ´ το ασφυκτικό καθεστώς της επιτήρησης;
Εδώ υπάρχουν πρακτικά θέματα. Δηλαδή ή θα πρέπει να επιβάλεις φόρους για να αυξήσεις τα έσοδα ή θα πρέπει να διευκολύνεις την απελευθέρωση της αγοράς, που μέσω του κύκλου των συναλλαγών θα σου δώσει νέα έσοδα. Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Κύριε Βουλγαράκη, την επιτήρηση ουσιαστικά την προκαλέσαμε εμείς και είναι σαν να βάλουμε ένα εμπόδιο για να το πηδήξουμε μόνοι μας και να πούμε, τα καταφέραμε, κάτι το οποίο το κάναμε μόνοι μας όμως.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κύριε Παπαπαναγιώτου είδατε ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε το πρόστιμα των 500 εκατομμυρίων για την περίοδο 2000-2003 το οποίο μάλιστα ήταν 1,250 και μετά από πολύ μεγάλες διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης μειώθηκε στα 518.
Θέλω να σας πω ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είδαμε που πηγαίνει το τόπο. Το ζήτημα είναι, μπορεί να ασκηθεί η εξουσία με κάποιον άλλο τρόπο στην Ελλάδα και να παράξει κάποια άλλα αποτελέσματα; Και να σας πω κάτι κύριε Παπαπαναγιώτου; Ο Καραμανλής γι αυτό επιλέχθηκε απ´ τον κόσμο. Ο κόσμος επέλεξε Καραμανλή ως μία λύση που θα πάει τη χώρα μπροστά. Για να ανοίξει νέους δρόμους να περάσει ο ελληνικός λαός. Για να δώσει στην Ελλάδα ένα διαφορετικό όραμα. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμείς στη ΝΔ, κυρίως ο Πρωθυπουργός, έχουμε απολύτως συνειδητοποιήσει και αυτό είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Επομένως για να συνδέσουμε και τη συζήτηση με τα προηγούμενα ερωτήματα, θεωρείτε ότι μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που θα πάρει η κυβέρνηση αυτό θα είναι και ένα πράσινο φως για να επιταχύνει τις μεταρρυθμίσεις της;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Ούτως ή άλλως εμείς είχαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Ναι, αλλά υπήρχαν αντιστάσεις, υπήρχε μια εσωτερική αμφισβήτηση, υπήρχε ένα κλίμα διαφορετικό. Τώρα το κλίμα φαίνεται να έχει αλλάξει.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Εγώ εκτιμώ ότι όλες οι κυβερνήσεις οι οποίες έχουν σκοπό να εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα το οποίο στηρίζεται σε ριζοσπαστικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, πρέπει σε πρώτο χρόνο να οριοθετούν και να ξεδιπλώνουν τα σχέδιά τους, για να έχει και ο κόσμος τη δυνατότητα σε δεύτερο χρόνο να δει την εφαρμογή τους.
Νομίζω ότι η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή έχει τη δυνατότητα, διότι δεν έχει εξαντλήσει ούτε καν το 25% της θητείας της. Είναι 15 μήνες κυβέρνηση. Είμαστε ουσιαστικά στα πρώτα βήματα της νέας διακυβέρνησης της χώρας. Σήμερα είναι η ώρα, αυτά τα μέτρα τα οποία έχουμε εξαγγείλει στο πρόγραμμά μας, γιατί όλα αυτά κ. Παπαπαναγιώτου είναι πράγματα τα οποία έχουν…
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Κανείς δεν μπορεί να πει ότι γι αυτά τα θέματα δεν είχατε πει ότι θα κάνατε κάποια πράγματα.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Εμείς ζητήσαμε την ψήφο του ελληνικού λαού γι αυτά. Είπαμε «κύριοι, εμείς πιστεύουμε αυτά». Και ο ελληνικός λαός επέλεξε ότι θα πρέπει η πολιτική της χώρας να προχωρήσει σ´ αυτή τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Βέβαια είχατε πει και κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν κάνατε, αλλά δεν έχει σημασία τώρα.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Με συγχωρείτε, έληξε η θητεία μας; Θα ελεγχθούμε στο τέλος. Τότε θα ελεγχθούμε. Τότε θα μας πει κανείς ότι κάνατε αυτά, δεν κάνατε εκείνα. Και προφανώς κάποια πράγματα θα έχουμε προλάβει να κάνουμε, κάποια άλλα θα τα κάνουμε την επόμενη τετραετία. Δεν μπορεί να γίνουν όλα σε μία τετραετία κ. Παπαπαναγιώτου.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τη δέσατε και την επόμενη τετραετία;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Έτσι που μου το θέτετε το θέμα.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Να σας ρωτήσω κάτι άλλο. Την πολιτική σας εκτίμηση ζητώ. Το θέμα του ανασχηματισμού πάει πίσω μετά απ´ αυτή την εξέλιξη στη Βουλή;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Αυτό ξέρετε πάντα είναι αρμοδιότητα του Πρωθυπουργού.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Θέλω να πω δηλαδή δεν θα είναι λίγο παράξενο μια κυβέρνηση η οποία πήρε ψήφο εμπιστοσύνης να αλλάξει;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Η κυβέρνηση παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης για την πολιτική της.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Την πολιτική όμως την υλοποιούν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα υποτίθεται.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Συμφωνώ, δεν διαφωνώ σ´ αυτό που λέτε. Αλλά ουσιαστικά αυτό το οποίο θα συζητηθεί, θα απορριφθεί ή θα επιβραβευθεί, είναι η συγκεκριμένη πολιτική η οποία χαράσσεται απ´ τον Πρόεδρο της κυβερνήσεως. Συνταγματικά τουλάχιστον έτσι γίνεται.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Τυπικά έτσι είναι.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Ο Πρωθυπουργός έχει πάντα το δικαίωμα σε κάποιο χρόνο να πει ότι εγώ επιλέγω τον Α´ συνεργάτη αντί του Β´, ότι δεν μου κάνει ο Βουλγαράκης να βάλω κάποιον άλλον κ.ο.κ. Αυτό ο Πρωθυπουργός ανά πάσα στιγμή μπορεί να το κάνει. Έχει τη δυνατότητα.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Aρα επί της ουσίας λέτε ότι δεν διαφοροποιεί τον χρόνο στον οποίο…
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Εγώ πιστεύω ότι δεν επηρεάζει την απόφαση του Πρωθυπουργού προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση. Οποτεδήποτε ο Πρωθυπουργός κρίνει ότι πρέπει να γίνει ανασχηματισμός θα γίνει.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Να έρθουμε λιγάκι και σε θέματα της αρμοδιότητάς σας. Σήμερα στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» υπάρχει ανάληψη της ευθύνης με προκήρυξη για τις πρόσφατες βομβιστικές επιθέσεις. Τι συμπεράσματα βγάζετε;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Ακούστε κ. Παπαπαναγιώτου, αυτές όλες είναι εγκληματικές ενέργειες. Όση προσπάθεια και αν γίνει για να ιδεολογικοποιηθούν ή να αποκτήσουν κάποια πολιτική υπόσταση, η πραγματικότητα είναι ότι είναι τυφλά χτυπήματα βίας. Θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί κοσμάκης ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τίποτα ή δεν έχει κανενός είδους εμπλοκή σε τίποτα.
Μιλάμε λοιπόν για στυγνές εγκληματικές ενέργειες και τίποτα άλλο. Είναι δε καταδικασμένες απ´ το σύνολο της κοινωνίας και έχω την εντύπωση ότι αυτό πλέον είναι κάτι το οποίο συμμερίζεται σχεδόν το 100% του ελληνικού λαού, για να μην πω μετά βεβαιότητας το 100% του ελληνικού λαού.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Εγώ σας ρώτησα, έχοντας υπόψη σας και παλιότερες δηλώσεις σας σε περίπου ανύποπτες στιγμές, όπου είχατε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν έχουμε τελειώσει οριστικά με την τρομοκρατία στη χώρα.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Η τρομοκρατία κ. Παπαπαναγιώτου δεν τελειώνει ποτέ σαν φαινόμενο πουθενά στον κόσμο. Μεταλλάσσεται, μετεξελίσσεται, παίρνει άλλες μορφές αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εγκληματικές ενέργειες.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Σύμφωνοι, άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Από εκεί και πέρα να σας πω ότι αυτό που γίνεται στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, έγινε μια πολύ συστηματική δουλειά, η οποία να είστε βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα παράξει τα αποτελέσματά της. Μην έχετε καμία αμφιβολία γι αυτό. Μπορεί να μη γίνει τώρα.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Η εκτίμησή σας είναι ότι πρόκειται για συνέχεια των γνωστών τρομοκρατικών οργανώσεων;
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Δεν μπορώ να κάνω τέτοιες εκτιμήσεις απ´ το ραδιόφωνο κ. Παπαπαναγιώτου, ούτε είναι κάτι το οποίο μπορεί να λεχθεί.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Έχετε πάντως μία εικόνα.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή η δουλειά η οποία έγινε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης μετά βεβαιότητας θα παράξει τα αποτελέσματά της.
ΜΠ. ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: Σας ευχαριστώ πολύ κ. Βουλγαράκη. Καλή σας μέρα.
Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ: Κι εγώ σας ευχαριστώ. Καλημέρα.